TriovanToen

Het Trio van Toen, afkomstig uit de Haarlemmermeer, is een aantal jaren geleden opgericht. Met als doel de mensen in Nederland te kunnen verblijden met een leuk Nederlandstalig Jazzy optreden, met liedjes uit de jaren 40, 50 en 60.
Sinds de oprichting wordt het Trio o.a. veel gevraagd om op te treden in zorginstellingen. Voor hen heeft het trio drie programma’s :
"Toen geluk heel gewoon was".
"Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver"
En ook het nieuwe programma “Liedjes van Toen met een ode aan Lou Bandy” is een succes. In deze programma’s brengen zij herkenbare, prachtige oude Nederlandstalige liedjes. Zij doen dit driestemmig en daarnaast vertellen ze leuke anekdotes.

Het Trio van Toen, bestaat uit de welbekende contrabassist Thomas Kwakernaat, de fantastische jazz pianist Pieter van Santen en Monique van de Keer zang. Dit jaar hebben ze een CD opgenomen met oude nederlandstalige liedjes die ze in een swingend jazz jasje hebben gegoten. De CD is te bestellen via het contactformulier.

Onlangs heeft Het Trio van Toen een zeer succesvolle theatervoorstelling gegeven in theater de Meerse te Hoofddorp. De video hieronder is een compilatie van de voorstelling.

Het Trio van Toen Plus
Op verzoek doet Michael van Praag mee als drummer tijdens optredens van het Trio van Toen
Voor hen heeft het trio vier programma’s :
1. "Toen geluk heel gewoon was".
2. "Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver"
3. “Liedjes van Toen met een ode aan Lou Bandy”
Nieuw; 4. "Liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, dit duo schreef honderden liedjes samen. Veel bekende liedjes komen voorbij zoals; Ja zuster nee zuster, Vissen, stekkie van de Fuchsia, Josefien, Margootje en vele anderen.
In al deze programma’s brengen zij herkenbare, prachtige oude Nederlandstalige liedjes. Zij doen dit driestemmig en daarnaast vertellen ze leuke anekdotes.

In het Theater
In 2021 gaat het Trio van Toen, samen met Michael van Praag het theater in met het programma; Een ode aan Max van Praag, Annie de Reuver en Eddy Christiani.
Het wordt een heerlijke middag of avond genieten van een geweldige show met veel herkenbare liedjes en leuke anekdotes over de oom van Michael, Max van Praag.

Zie ook www.hettriovantoen.nl. Wellicht komen we ook bij u in de buurt.

Download hier de aankondigingsposter