TriovanToen

Het Trio van Toen, afkomstig uit de Haarlemmermeer, is een aantal jaren geleden opgericht. Met als doel de mensen in Nederland te kunnen verblijden met een leuk Nederlandstalig Jazzy optreden, met liedjes uit de jaren 40, 50 en 60.
Sinds de oprichting wordt het Trio o.a. veel gevraagd om op te treden in zorginstellingen. Voor hen heeft het trio drie programma’s :
"Toen geluk heel gewoon was".
"Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver"
En ook het nieuwe programma “Liedjes van Toen met een ode aan Lou Bandy” is een succes. In deze programma’s brengen zij herkenbare, prachtige oude Nederlandstalige liedjes. Zij doen dit driestemmig en daarnaast vertellen ze leuke anekdotes.

Het Trio van Toen, bestaat uit de welbekende contrabassist Thomas Kwakernaat, de fantastische jazz pianist Pieter van Santen en Monique van de Keer zang. Dit jaar hebben ze een CD opgenomen met oude nederlandstalige liedjes die ze in een swingend jazz jasje hebben gegoten. De CD is te bestellen via het contactformulier.

Onlangs heeft Het Trio van Toen een zeer succesvolle theatervoorstelling gegeven in theater de Meerse te Hoofddorp. De video hieronder is een compilatie van de voorstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Trio van Toen Plus
Met als special guest: Michael van Praag - drums

Download hier de aankondigingsposter